Опитування

Як часто Ви відвідуєте сайт Профспілки СумДУ?

1 раз на день - 1.5%
декілька разів на день - 0.1%
2-3 рази на тиждень - 0.1%
1 раз на 2 тижні - 0%
раз у місяць - 98.3%

Усього голосів: 3823
The voting for this poll has ended on: 25 жовт. 2019 - 00:00

Засідання президії профкому 20 лютого 2023 року

20.02.2023 р. відбулося чергове засідання президії профкому СумДУ,  наразі у форматі офлайн.

У фокусі уваги членів президії – новації у трудовому законодавстві та соціальному забезпеченні працівників освіти, протидія сучасним викликам, спричиненим воєнним станом.

 

Окрім змін, що вже відбулися та проходять шлях імплементації  у щоденну практику, зокрема зміни у соціальному забезпеченні застрахованих осіб Пенсійним фондом України, новітня специфіка організації роботи за сумісництвом, було обговорено законопроекти, що знаходяться на вістрі суспільної уваги та потенційно справлятимуть вплив на організацію трудових відносин в найближчому майбутньому.

Наголошено на необхідності посилення інформаційної роботи серед членів профспілки, всебічного сприяння підвищенню обізнаності в площині  трудових прав  працівників освіти та роботи профспілки щодо їх представлення та захисту.

Іншим постійним пунктом порядку денного засідань президії та поточної роботи є вивчення потреб профспілчан, акцентів, внесених військовим станом, та можливі шляхи допомоги. Обговорено нові проекти суспільного життя університету та участь в них профспілки.

Традиційно окрему увагу приділено проектам допомоги підрозділам ЗСУ, в яких проходять службу профспілчани, члени їх родин та випускники університету.

Переглянути фотозвіт заходу.

Пошук

Ми у соціальних мережах

TwitterFacebook

Наші друзі

Старий сайт Профспілки СумДУ можно переглянути тут