Опитування

Як часто Ви відвідуєте сайт Профспілки СумДУ?

1 раз на день - 1.5%
декілька разів на день - 0.1%
2-3 рази на тиждень - 0.1%
1 раз на 2 тижні - 0%
раз у місяць - 98.3%

Усього голосів: 3823
The voting for this poll has ended on: 25 жовт. 2019 - 00:00

Участь керівного складу профкому у семінарі з питань новацій у трудовому законодавстві та соціальному забезпеченні

3 лютого 2023 року відбувся онлайн-семінар представників Ради вищої школи, Служби правової допомоги та відповідальних фахівців із соціально-економічних питань Профспілки працівників освіти і науки, голів профспілкових комітетів. Його організатором був ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Захід був присвячений змінам, які відбуваються наразі у трудовому законодавстві. Основними питаннями, які розглядалися на засіданні, були:

  1. Про нове у соціальному забезпеченні застрахованих осіб Пенсійним фондом України.
  2. Актуальні зміни Кодексу законів про працю та особливості їх застосування в трудових відносинах працівників освіти.

Відкрив засідання Голова Профспілки Георгій Труханов. Голова налаштував учасників на продуктивну працю та підкреслив важливість відслідковувати та аналізувати законодавчі зміни і процеси, які вони за собою приносять, щоб у подальшому ефективно використовувати документи у роботі профспілкових організацій на усіх рівнях. 

Голова профспілкової організації Сумського університету Валентина Боровик, її заступники Ганна Салтикова та Олена Базиль приєдналися до семінару, отримавши корисну інформацію щодо актуальних змін Кодексу законів про працю України, їх нюансів в галузі освіти, враховуючи реалії воєнного стану, новацій у соціальному забезпеченні застрахованих осіб у здійсненні виплат Пенсійним фондом України.

Валентина Олександрівна була активним учасником обговорення, яке стосувалося розгляду особливостей застосування новацій освітнього законодавства у соціально-економічному захисті освітян, діяльності та фінансового забезпечення закладів фахової передвищої освіти.

Детальну інформацію можна отримати за посиланням

Пошук

Ми у соціальних мережах

TwitterFacebook

Наші друзі

Старий сайт Профспілки СумДУ можно переглянути тут