Опитування

Як часто Ви відвідуєте сайт Профспілки СумДУ?

1 раз на день - 1.5%
декілька разів на день - 0.1%
2-3 рази на тиждень - 0.1%
1 раз на 2 тижні - 0%
раз у місяць - 98.3%

Усього голосів: 3823
The voting for this poll has ended on: 25 жовт. 2019 - 00:00

Засідання президії профкому 24 квітня 2023 р.

24 квітня на онлайн засіданні членів президії профкому розглядалися новини ректорату та профспілкових структур.

Важливим питанням в СумДУ наразі є підготовка до засідання Наглядової ради під керівництвом президента Національної академії педагогічних наук України Кременя Василя Григоровича.

 

Одним із болючих питань для освітян є відновлення переліку робіт, які не вважалися сумісництвом, що широко використовувався в освітній галузі та поновлення погодинної оплати праці. Республіканська освітянська профспілка направила звернення до різних інстанцій з цього приводу. Але питання на сьогодні не вирішене. Отже, пропонується звернутися до народних депутатів України від первинних профспілкових організацій посприяти в прискоренні вирішення даної проблеми. Від профспілкової організації СумДУ такий лист підготовлено та передано Молотку І.Ф. народному депутату від Сумщини. Чекаємо на позитивний результат.

Йшлося про нове Положення щодо механізму розрахунку премії за викладання дисциплін англійською (вплив оцінювання викладання дисципліни студентами, а також рівень викладання іноземною мовою - наявність сертифікату).

Відновив свою роботу басейн в гуртожитку–готелю.

День відкритих дверей у СумДУ відбувся на високому рівні. На 29 квітня заплановано проведення Дня відкритих дверей у Навчально-науковому медичному інституті. Це найважливіші події в плані профорієнтаційної роботи.

27.04.2023 р. о 15 год. в Актовій залі СумДУ відбудеться «Міс СумДУ».

Особлива увага акцентувалася на роз’яснювальній роботі щодо подачі заяв на профспілкову виплату (необхідність надавати підтверджуючий документ).

Пошук

Ми у соціальних мережах

TwitterFacebook

Наші друзі

Старий сайт Профспілки СумДУ можно переглянути тут