Опитування

Як часто Ви відвідуєте сайт Профспілки СумДУ?

1 раз на день - 1.5%
декілька разів на день - 0.1%
2-3 рази на тиждень - 0.1%
1 раз на 2 тижні - 0%
раз у місяць - 98.3%

Усього голосів: 3823
The voting for this poll has ended on: 25 жовт. 2019 - 00:00

Профспілчани КГХ відвідали Львів

30 травня співробітники комплексу громадського харчування здійснили одноденну поїздку до міста Львів. Це кохання з першого погляду! Сюди хочеться повертатися знову і знову, щоб насолодитися незабутньою атмосферою. Львів – місто старовинних площ, колоритних вулиць, вишуканої архітектури, оригінальних ресторацій, затишних кнайп і кав’ярень, яскравих фестивалів і культурних подій.

Під час екскурсії відвідали, Високий Замок – оглядовий майданчик з можливістью огляду абсолютно всього міста, Личаківське кладовище – унікальний некрополь, музей під відкритим небом, Домініканський собор - зведеного колись для монастиря ордену домініканців. Ця масивна споруда міцно займає своє місце у пазлі середмістя галицької столиці. Хоча за своїм сюжетом (розумію, що цей термін не дуже доречний) собор не є чимось особливим: величезний циліндр барабану, класичний купол, невелика дзвіниця (яка зблизька, здається має однакову із собором висоту), Вірменський кафедральний собор пам'ятка архітектури національного значення, що належить до Світової спадщини Юнеско, єдиний храм Вірменської апостольської церкви в Західній Україні, площа ринок та старе місто і багато інших цікавикок кожен знайшов для себе. Мандрівники люблять в цьому місті все, починаючи з бруківки затишних вуличок з красивими будинками, закінчуючи гостинними жителями міста і доброзичливими офіціантами в легендарних і оригінальних кафе. Здавалося б, кожен українець бував тут десятки, сотні разів, але ми знову і знову повертаємося в цю колиску красивої архітектури, щоб опинитися в прекрасній атмосфері цього міста. Велика вдячність Голові профспілкової організації  СумДУ Валентині Боровик за можливість таких поїздок.
Переглянути фотозвіт екскурсії.

30 травня співробітники комплексу громадського харчування здійснили одноденну поїздку до міста Львів. Це кохання з першого погляду! Сюди хочеться повертатися знову і знову, щоб насолодитися незабутньою атмосферою. Львів – місто старовинних площ, колоритних вулиць, вишуканої архітектури, оригінальних ресторацій, затишних кнайп і кав’ярень, яскравих фестивалів і культурних подій.Під час екскурсії відвідали, Високий Замок – оглядовий майданчик з можливістью огляду абсолютно всього містаЛичаківське кладовище – унікальний некрополь, музей під відкритим небом, Домініканський собор - зведеного колись для монастиря ордену домініканців. Ця масивна споруда міцно займає своє місце у пазлі середмістя галицької столиці. Хоча за своїм сюжетом (розумію, що цей термін не дуже доречний) собор не є чимось особливим: величезний циліндр барабану, класичний купол, невелика дзвіниця (яка зблизька, здається має однакову із собором висоту), Вірменський кафедральний собор пам'ятка архітектури національного значення, що належить до Світової спадщини Юнеско, єдиний храм Вірменської апостольської церкви в Західній Україні, площа ринок та старе місто і багато інших цікавикок кожен знайшов для себе. Мандрівники люблять в цьому місті все, починаючи з бруківки затишних вуличок з красивими будинками, закінчуючи гостинними жителями міста і доброзичливими офіціантами в легендарних і оригінальних кафе. Здавалося б, кожен українець бував тут десятки, сотні разів, але ми знову і знову повертаємося в цю колиску красивої архітектури, щоб опинитися в прекрасній атмосфері цього міста. Велика вдячність Голові профспілкової організації  СумДУ Валентині Боровик за можливість таких поїздок.

 

Пошук

Ми у соціальних мережах

TwitterFacebook

Календар новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Наші друзі

Старий сайт Профспілки СумДУ можно переглянути тут