Опитування

Як часто Ви відвідуєте сайт Профспілки СумДУ?

1 раз на день - 1.5%
декілька разів на день - 0.1%
2-3 рази на тиждень - 0.1%
1 раз на 2 тижні - 0%
раз у місяць - 98.3%

Усього голосів: 3823
The voting for this poll has ended on: 25 жовт. 2019 - 00:00

Підведення підсумків спартакіади "Здоров'я" 2015-2016 н.р.

Завершилася спартакіада «Здоров’я» серед викладачів, співробітників та аспірантів СумДУ сезону 2015-2016. Заключним етапом традиційно став спортивно-розважальний конкурс «Веселі старти», які цього року пройшли на водно-весловій базі СумДУ.
У змаганнях з дев’яти видів спорту, що проходили  протягом усього навчального року, взяли участь понад 300 спортсменів з усіх факультетів, Медичного інституту, адміністративно-управлінської служби, адміністративно-господарської частини та УАБС.

Призові місця в конкурсі «Веселі старти» розподілились наступним чином: І місце – МедІ, ІІ місце – АУП-АГЧ, ІІІ місце-ЕлІТ.


У загальному командному заліку (сумарно з усіх видів змагань) перше місце посів Навчально-науковий Інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького. Найвищі нагороди факультету: одне золото (баскетбол), три срібла (шахи, бадмінтон, волейбол) та дві бронзи (шашки, настільний теніс). Серед ігрових видів спорту Інститут ФЕМ був більш успішний ніж в минулі роки і отримав найвищий бал (52) в загальному заліку серед команд-учасниць.

Факультет електроніки та інформаційних технологій у підсумку набрав 49 балів та посів друге командне місце. Призові місця ЕлІТ має у шести з дев’яти видах змагань: два золота (плавання, шашки), одне срібло (настільний теніс) та три бронзи (лижна гонка, бадмінтон, футзал). Кращим факультет був у змаганнях з шашок та плавання.

Володарем третього загальнокомандного місця у Спартакіаді із результатом 46 балів став Факультет іноземної філології та соціальних комунікацій, піднявшись у рейтингу, в порівнянні з минулим роком. Призові місця ІФСК посів у трьох з дев’яти видах змагань, отримавши три золота (шахи, бадмінтон, лижна гонка).

Збірна Адміністративно-управлінської служби та адміністративно-господарської частини здобула 43 бали та посіла четверте місце, підтвердивши тим самим минулорічний результат. У доробку АУП-АГЧ чотири медалі (три срібла та одна бронза).

Команди Факультету технічних систем та енергоефективних технологій та Медичного інституту набрали однакову кількість балів і поділили між собою п’яте місце (37 балів) в загальному заліку. В арсеналі Медичного інституту три медалі, а у ТЕСЕТ - дві.

Вперше у цьому році до участі у Спартакіаді долучилася команда підрозділів Української академії банківської справи, яка зайняла шосте місце (35 балів). На рахунку УАБС 3 медалі, серед них два золота (волейбол та настільний теніс) та одне срібло (шашки). Юридичний факультет, у свою чергу, має сьоме місце (25 балів).

Більш детально з результатами Спартакіади у кожному виді змагань можна ознайомитися у підсумковій таблиці за посиланням.
Фотографії з "Веселих стартів" доступні за посиланням.

Пошук

Ми у соціальних мережах

TwitterFacebook

Календар новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Наші друзі

Старий сайт Профспілки СумДУ можно переглянути тут